Programare

Hai să ne cunoaștem!

     Ai nevoie de detalii sau orice alta informatie? Trimite-mi un e-mail sau scrie-mi pe whatsapp si in cel mai scurt timp posibil, voi reveni cu un raspuns. 

iconfont

Adresa: Splaiul Independentei nr.1, bl.16, scara 2, etaj 6, ap 48, interfon 48

iconfont

Email: ortansa.margarit@yahoo.com

Telefon: +40 755 057 210 

iconfont

Deschis: Luni – Vineri: 9.00am – 3.00pm
Inchis: Sambata – Duminica – Sarbatori legale

mai 2024
lun
mar
mie
joi
vin
29
30
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31

Atenție! Câteva recomandari pentru programari.

Contract: Odată ce vă veți dori să continuați, vă vom cere să conveniți asupra unui „contract”. Acesta nu este un document obligatoriu din punct de vedere juridic, ci unul conceput pentru a stabili termenii și așteptările terapiei pe care îl întreprindeți. Contractul include de obicei concepte precum taxa pe care o veți plăti, numărul de sedinte cu care ați fost de acord să începeți și probleme de confidențialitate. Desigur, puteți înceta să veniți oricând – nu sunteți obligat de contract. Cu toate acestea, vă rugăm să ne dați notificarea necesară și, de asemenea, să vă sugerăm să participați la o sesiune finală.
Acest lucru se datorează faptului că uneori terapia sau antrenamentul pot fi dificile și este bine să o încheiem în cel mai util mod posibil.

Politica de anulare: La fel ca majoritatea serviciilor profesionale, practicienii noștri lucrează pe cont propriu și, prin urmare, trebuie să își gestioneze programarile în mod eficient. Prin urmare, operăm o politică strictă de anulare care impune tuturor clienților să ne comunice cu cel puțin două zile lucrătoare (48 de ore) inainte orice sesiune anulată. Se plătește taxa completă dacă nu se acordă o notificare suficientă.

Informații suplimentare: Suntem încântați să răspundem la orice întrebări pe care le aveți, așa că vă rugăm să nu ezitați sa ne contactati