Terapia de Vindecare

Terapia de vindecare

Atat pe parcursul tratamentului cat si dupa incheierea procedurilor medicale (interventie chirurgicala, chimioterapie, radioterapie, etc) putem incepe sa lucram la un nivel mai profund

Terapia de vindecare a pacientului oncologic

De aceasta data, scopul nostru este acela de a calatori impreuna catre Sine si catre copilul interior.

Vindecarea copilului interior si a relatiei cu el, deblocheaza evolutia ta ca adult

In copilarie, dezvoltam mecanisme de aparare si mecanisme de coping, utile pentru supravietuirea noastra. Ulterior, aceste mecanisme nu ne mai sunt folositoare si devin nocive in sensul in care stopeaza dezvoltarea noastra. 

Ranile emotionale si traumele din copilarie creaza in creier, conexiuni neuronale specifice, pentru a intarii si a mentine emotiile aferente, cunoscute, mai tarziu.

Conform noilor neurostiinte, gandurile noastre genereaza emotii care au puterea de a modifica chimia corpului.

Conform studiilor recente ale fizici cuantice, s-a demonstrate ca, suntem energie si ca, tot ceea ce se petrece in creierul nostru, continutul mintii, ne duce pe o anumita frecventa. Boala, este pe o frecventa joasa, ceea ce inseamna ca, si gandurile si emotiile tale sunt pe aceasta frecventa. Vindecarea, sanatatea, exista in Univers, pe o alta frecventa.

Ce putem face? Probabil ca deja ai dedus  Schimband modul de a percepe realitatea, se vor modifica  gandurile tale, provocand astfel alt tip de emotii in corpul tau. Aceste emotii vor genera o alta chimie, menita sa ajute sistemul imunitar.

News Letter

Sign up to receive the latest posts from us

Logo Psihoterapeut Ortansa Margarit

Daca te confrunti cu problemele descrise in acest articol, suna-ne!

0755 057 210